Feeling by Serax: Pretty Pastel

Tijd voor een lentemake-over van je interieur met de nieuwe collectie van Feeling by Serax. Bij de verschillende thema’s uit de collectie vind je ongetwijfeld dé must-haves om je woonkamer, keuken, bureau of terras op te frissen. Ontdek nu de Pretty Pastel-collectie!

Vorig jaar brachten we voor de allereerste keer een eigen collectie decoratieobjecten uit. Het Belgische topmerk Serax ‘leende’ ons daarvoor een van hun beste designers, Marie Michielssen . En blijkbaar waren niet alleen wij blij met de stijlvolle collectie die zij voor ons ontwierp; die heeft zo goed verkocht dat we dit voorjaar met plezier een vervolg breien aan dit succesverhaal.

Dit seizoen bestaat de Feeling by Seraxcollectie uit 4 thema’s. In maart stelden we onze exclusieve reeks Scents met geurkaarsen en geurstokjes voor. In april maakte je kennis met de stijlvolle objecten in sobere kleuren onder de noemer Organic Balance. De collectie in felle fluotinten, die de naam Colour Crush meekreeg, zetten we volgende maand in de kijker. En dan is er het thema van deze maand: Pretty Pastel.

Pastels met een plus

Pastels doen het al enkele jaren goed in de interieurwereld – en niet alleen in kinderkamers. Marie Michielssen bedacht voor onze collectie een aantal handige opbergdozen in verschillende formaten, waarin je tijdschriften, schoenen, juwelen en nog veel meer kwijt kunt, praktische metalen bakjes en supersobere kandelaars, en liet die allemaal in zachte pasteltinten kleuren. Wie helemaal mee wil zijn met de trend, combineert deze pastels met fluotinten.

Ontdek de themacollectie in de fotogalerij!

Hier vind je alle verkooppunten voor Feeling by Serax.

Partner Content

Gesponsorde content