Kitten heels: dé schoen van SS14

 

Kitten heels zijn weer terug van weggeweest. Deze schoen met lage hak is comfortabeler dan je torenhoge Stiletto's, en dankzij ontwerpers als Sam Edelman ook helemaal in de mode. Van strandsandaal tot avondpump; met onze keuze kom je steeds stijlvol voor de dag (of nacht!).

 

Dit is dé schoen die we eindeloos kunnen combineren in SS14. Een kitten heel is een comfortabele en modieuze hak, kleiner dan 5 cm. De trend was al eerder te zien bij de oudere generaties maar door ontwerpers als Sam Edelman, Marc Cain en Attilio Giusti Leombruni is het ook een hype geworden onder de jonge trendzetters. Wie had ooit gedacht dat onze oma's stijladvies konden geven?

Stijltips voor schoenen met kitten heels

Voor een weekendje weg kun je de schattige en bredere, comfy hakjes gemakkelijk combineren met een lange bloemenjurk of rok. Wanneer je naar het werk gaat, zit je met pastelkleuren altijd goed, gecombineerd met een blazer en elegante broek. Of heb je zin in een avondje uit, dan zijn er nog altijd de sexy, fijne hakjes die gemakkelijk samen gaan met een mooie cocktailjurk. 

Partner Content

Gesponsorde content