Koken op de kookboot

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Waarom doe je geen culinaire workshop cadeau! En niet zomaar een kookworkshop. Een authentieke reis rond de wereld aan de hand van een aantal heerlijke recepten, aan boord van een heuse kookboot.

De Vitalis, gelegen aan de Leuvense Vaart, is een vrachtschip daterend uit 1940. In 2004 werd het schip gekocht door een reislustig koppel met een pak ervaring op het gebied van eventmarketing, en een hart voor de wereldkeuken. La Coquerie (Frans voor 'kombuis') was geboren!

La Coquerie biedt dagelijks culinaire incentives op maat van bedrijven en particulieren. Daarnaast organiseren zij op dinsdagavonden kookworkshops voor liefhebbers en amateurkoks. Binnen hun aanbod vind je een brede waaier aan mogelijkheden, gaande van het leren maken van verse pasta’s en pralines, tot wild workshops, workshops onder begeleiding van topchefs en workshops met kinderen.

Meer info vind je op www.lacoquerie.be
Fans van lekker eten, moeten ook zeker fan worden van de La Coquerie Facebook fanpage met tal van gratis receptjes, kooktips en culiweetjes.

LET OP! Van 10 tot 23 oktober kunnen 5 Feelingfans kans maken op een culinaire workshop naar keuze bij La Coquerie.

Klik hier om deel te nemen.

Partner Content

Gesponsorde content