Manolo Blahnik eindelijk in Antwerpen!

Goed nieuws voor fans van Sex and the City! Carrie Bradshaw’s Manolo Blahniks zijn eindelijk verkrijgbaar in ons land. Rep je naar het designerwalhalla SN3 in Antwerpen, om een prachtig paar Manolo’s aan de haak te slaan.

Oh my Manolo

Oké, er zijn genoeg redenen waarom we net als Carrie in een tutu rok over Times Square willen flaneren: ze heeft een leuk baantje als columniste, een dream dressing, een hilarisch groepje vriendinnen én ze vond haar Mister Big. Maar waar we haar stiekem het meest om benijden, zijn toch écht wel die blauwe suède Manolo Blahniks. En die shop je vanaf nu bij SN3 in Antwerpen. De luxeboetiek staat al jaren gevuld met designermerken als Chanel, Prada en Gucci. Vanaf nu mag je dus ook de killer heels van Manolo Blahnik op je wishlist zetten.

Ludiek & luchtig

Voor de prachtige spring/summer’16 collectie denk je aan zomerse stoffen en geometrische vormen. Killer heels versierd met marineblauwe stippen of liever platte schoenen in klassieke Campari-stijl? De collectie bestaat uit ludieke en luchtige motieven, ideaal voor je stijlvolle look op die garden party.

Wil je nog meer nieuwe adressen ontdekken? Check dan hier onze 10 must-do's van feel.it.

Fotospecial: onze favorieten 

Partner Content

Gesponsorde content