Pralines om van te snoepen

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor Vaderdag? Niet enkel vrouwen zijn gek op chocolade, mannen kunnen ook gerust genieten van dit culinaire lekkernij. Speciaal voor Vaderdag creëerde Neuheus een nieuwe collectie pralines. Ook Pière Marcolini blijft niet achter.

De carré collectie bestaat uit individueel verpakte vierkante chocolaatjes. Ideaal als tussendoortje of bij de koffie. Zo heb je bijvoorbeeld de Carré classic milk & dark,  voor liefhebbers van melk- en donkere chocolade, de carré crunchy milk, voor lekkerbekken die houden van een crunchy textuur. Daarnaast is er ook nog de Carré origin dark met donkere chocolade van over heel de wereld en de Carré 10 flavours, voor zij die niet kunnen kiezen.

Cocktail van chocolade

Piere Marcolini blijft ook niet bij de pakken zitten. Hij gaat voor een cocktail van chocolade met frisse en fruitige smaken met de ‘Sea, Fruit & Sun’collectie. Hiervoor liet Marcolini zich inspireren door Japan, wat al jaren zijn bron van inspiratie is. Onder elke buitenste chocolade laag van zijn pralines schuilt een smeuïge ganache met lekkere vruchten zoals limoen, framboos, abrikoos, kokosnoot, ananas en yuzu.

De carré collectie is verkrijgbaar in Neuheus vanaf eind mei
De Sea, Fruit & Sun collectie bij Pierre Marcolini vanaf 15 mei.

Partner Content

Gesponsorde content