Scandinavisch design voor kids

Hou jij van Scandinavisch design in je interieur? Dan heb je ongetwijfeld al gehoord van Stokke, de Noorse producent van kinderproducten en –accessoires. Benieuwd wat het merk dit najaar in petto heeft!

Of je nu mama, papa, grootmoeder of opa bent, wie kinderen in huis heeft rondlopen, moet daar ongetwijfeld het interieur op afstemmen: een extra babybedje, een luiertafel, een kinderkamer met bureau, ... gelukkig bestaan er ook multifunctionele producten die meegroeien met het gezin en die nog stijlvol ogen ook. Liefhebbers van design zullen beamen dat Stokke hier erg goed op inspeelt. De Scandinavische producent heeft een uitgebreid assortiment van duurzame producten gaande van bed over stoel en tafel tot zelfs luxueuze kinderwagens.  

Tripp Trapp kinderstoel

Veertig jaar na zijn ontwerp is hij nog altijd uniek: de enige kinderstoel die je kan gebruiken van de kindertijd tot je volwassen bent en waar je altijd veilig en comfortabel op zit. Het meegroeiconcept van Tripp Trapp – je kan de zit en voetensteun in de hoogte verstellen voor een ergonomische zit – is in al die jaren onveranderd gebleven. Wel kwamen er praktische accessoires bij, zoals de Newborn Set™ of de Baby Set™ met een verhoogde rugleuning en steunrail voor optimale veiligheid en comfort voor jonge kinderen.

Nieuw dit najaar: de nieuwe kleur Storm Grey. Deze coole en strakke kleur is elegant en neutraal tegelijk en past in ieder interieur. De nieuwe kleur is geïnspireerd op natuurlijke accenten als hout, marmer en steen. De Tripp Trapp Baby Set is ook beschikbaar in deze kleur voor een monochrome look. Ook nieuw voor de Tripp Trapp is de pastelkleurige kussenset Soft Stripes. De lichte kleuren zijn zo ontworpen dat zij op elke beschikbare kleur van de Tripp Trapp® passen.

Stokke Steps: het nieuwe alles-in-één-concept

Naast de Trip Trapp voegde Stokke de Steps aan het gamma toe. Van wipstoel tot een functionele kinderstoel, dit modulair systeem biedt vijf verschillende ergonomische zitmogelijkheden. Het systeem begint als wipstoel voor je baby met een unieke wiegende beweging. Een stap verder en je plaatst de wipstoel op de kinderstoel. Daarna gebruik je de kinderstoel met een ergonomische Baby Set (met of zonder eetblad), en als laatste transformeert de Stokke® Steps™ zich in een stoel die je als kind nog vele jaren kunt gebruiken. Het is de ultieme lig- en zitoplossing om je kindje comfortabel, blij én dicht bij je te hebben. Comfortabel en functioneel.

Stokke Sleepi en Stokke Care

Daarnaast heeft het merk ook een mooi bedje dat helemaal meegroeit tot de leeftijd van 10 jaar. En een luiertafel die later vlot omgetoverd kan worden tot een bureau. Handig! 

Voor verkooppunten: zie www.stokke.com/nl-be

Scandinavisch design met Stokke: 12 x inspiratie

 

Partner Content

Gesponsorde content