Sofie Valkiers voor Diamanti Per Tutti

Diamonds are forever! En dankzij Diamanti Per Tutti nu ook voor iedereen.
Het jonge Antwerpse merk werkte samen met Sofie Valkiers aan een trendy juwelencollectie met een gewaagd kantje.

Blogster Sofie Valkiers werd door Diamanti Per Tutti gevraagd een eigen collectie te ontwerpen. Lang moest ze over dit voorstel niet nadenken. “Ik wist precies wat ik wou. Het zat allemaal al klaar in mijn hoofd.”

Wie Sofie’s blog Fashionata volgt, weet dat deze modeliefhebber geen vaste stijl heeft. Haar mood bepaalt haar kledingstijl. “Ik wil dan ook dat mijn juwelen  makkelijk bij alles passen, en dat is nu het geval!” Dat details belangrijk zijn voor Sofie is duidelijk. De Poppy-armband bijvoorbeeld heeft fijne inkervingen net als de blaadjes van een klaproos. Inspiratie voor haar juwelen haalde Sofie uit haar reizen. “Zo is de slangarmband gebasseerd op slangen die ik in Marokko heb gezien. Het leek me sexy om zo’n beest over je huid te laten kruipen.”

De collectie van Sofie Valkiers doorbreekt het klassieke karakter van Diamanti Per Tutti. Het bedrijf was op zoek naar een frisse, goedlachse fashionlover om wat meer pit in hun merk te brengen. Dat is zeker gelukt. Toch blijven de juwelen draagbaar en zeer klassevol. De stuks variëren tussen 130 en 340 euro.

(KJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content