Superstoere schoenen van Steve Madden en The Blonde Salad

De Amerikaanse schoenengoeroe Steve Madden houdt wel van een samenwerking, dit keer slaat Madden de handen in elkaar met de Italiaanse modeblogster en topmodel Chiara Ferragni. Het resultaat is een superstoere collectie die tegelijk ook vrouwelijk en classy is.

Chiara Ferragni, koningin der modeblogsters

Chiara Ferragni startte haar mode- en travelblog vijf jaar geleden en werd in no time een van de bekendste modeblogsters ter wereld. Met haar blog, The Blonde Salad, bereikt ze honderdduizenden volgers wereldwijd, reist ze naar de mooiste en meest exotische bestemmingen ter wereld en zit ze steevast front row op belangrijke modeshows. De Italiaanse schone kan reeds een aantal indrukwekkende samenwerkingen op haar naam schrijven met onder andere Louis Vuitton, Superga en Mango. Ferragni kan nu dus ook een capsulecollectie voor Steve Madden aan haar palmares toevoegen.

SteveMadden x The Blonde Salad

Schoenen voor elke gelegenheid 

De limited edition schoenenlijn voor Steve Madden bestaat uit vijf verschillende modellen die perfect aansluiten bij Ferragni’s stoere stijl met hoog rock-’n-rollgehalte. In de collectie zitten verschillende sandalen met studs, stoere enkellaarsjes en een paar cut-out boots die bij elke outfit passen. De collectie is vanaf medio maart verkrijgbaar in de Steve Madden winkels en in de webshop.

Partner Content

Gesponsorde content