Top 5 lentelingerie

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe en daar hoort ook lingerie bij. Iedereen weet dat een vrouw zich beter voelt wanneer ze nieuw ondergoed draagt. Wij zochten voor jou de leukste setjes uit!

Marie Jo

Bij Marie Jo Haute Lingerie en Marie Jo L'Aventure volgen ze de pasteltrend van dit voorjaar. Lieflijke modellen met een sexy accent. Pittig detail: de modellen van de Haute Lingerie collectie hebben allemaal vrouwennamen, terwijl de 'stoutere' L'Aventure collectie naar mannen vernoemd is.

Etam

Etam verraste op Paris Fashion Week met een heus muzikaal event. Op de beats van onder andere Kavinsky, Cassius en Azalea Banks showden bloedmooie modellen de nieuwe collectie bestaande uit 5 thema's: Pop, Dark Punk, Romantic Futurist, Swimwear en Natalia Vodianova pour Etam. De lingeriestukken zijn al even spectaculair als de show.

Prima Donna

Vrouwen met een grote cupmaat kunnen bij Prima Donna terecht voor mooie en comfortabele lingerie. Wij willen alvast op vakantie vertrekken bij het zien van de nieuwe swimwear collectie.

Chantelle

De modellen van Chantelle Paris zijn vernoemd naar verschillende stadswijken uit de stad van de liefde. De nieuwe lentecollectie in trendy kleuren als fuchsia, groen en pastel met een kanten accent, brengen die Parijse sfeer tot bij jou.

Women's Secret

De lentecollectie van Women's Secret is verrassend sexy, maar focust op comfort. Ook het Spaanse merk koos voor lentebloesemkleuren in haar nieuwe collectie.

Tip: lees hier hoe je je beha het best bewaart.

Partner Content

Gesponsorde content