Trendy reisaccessoires: top 5

Iedereen kent ze wel, de typische reisaccessoires zoals de oordopjes, het comfortkussen of kompas. Nuttig maar saai. Wij zochten voor jou hippe, trendy nieuwe reisaccessoires die je niet kan missen op reis.

Reisaccessoire 1: Reisjuwelen

Een instant vakantiegevoel overvalt je als je de nieuwe collectie van Atelier 11 ziet. Een strandstoel of een parasol rond je nek, kan met hun nieuwe juwelenlijn Bon Voyage. De nieuwe collectie verdrijft je winterblues in een mum van tijd en doen je met nostalgie terugdenken aan afgelopen reizen of lang vervlogen strandvakanties.

Reisaccessoire 2: De draagbare sauna

Je kan het zo gek nog niet bedenken, maar door de draagbare sauna kan je op elk mogelijk moment genieten van een ontspannende sauna. Een klapstoeltje binnenin zorgt ervoor dat je comfortabel kan genieten.

Reisaccessoire 3: Mini wasmachine

Krijg je paniekaanvallen bij het idee aan vuile kledij, neem dan gewoon je wasmachine mee op reis. De 'Scrubba wash bag' zegt de kleinste wasmachine ter wereld te zijn en zorgt bovendien voor een propere was.

Reisaccessoire 4: Bagage wegen

Ook altijd angstaanvallen als ze je bagage wegen? Met het toestelletje 'Go travel weigh me' kan je op voorhand je koffers zelf wegen en ben je safe voor vertrek.

Reisaccessoire 5: Zalig slapen

Slapen zonder te knikkebollen of op de schouder van je buurman te belanden, kan met UpRight Sleeper. Dankzij de ondersteuning van kin en nek, kan je zonder zorgen in slaap vallen zonder anderen te storen. Zeker een aanrader op het vliegtuig!

Partner Content

Gesponsorde content