Verblijven in een romantische hoeve in Brugge

Nog op zoek naar een romantisch tripje met je partner of is het lang geleden dat jullie met het gezin op weekend gingen?

Dan is Pijpeweg71 een leuke tip. Deze karaktervolle vakantiewoning ligt op een boogscheut van Damme, Brugge en Knokke. Ideaal dus voor wie wenst een frisse neus te halen aan de Belgische kust of voor een namiddagje shoppingplezier.

Wandelaars en fietsers hoeven echter niet zo ver te gaan. De hoeve ligt middenin een netwerk van wandel- en fietsroutes die goed zijn voor urenlange verkenningstochten.

Over Pijpeweg71
De woning zelf biedt 3 slaapkamers, waardoor je er gemakkelijk met 6-8 personen kan verblijven. De keuken is uiteraard voorzien van alle comfort maar het zijn vooral de extra’s die onze goedkeuring wegdragen. Zo is de ruime badkamer voorzien van een regendouche, kan je je in de woonkamer verwarmen aan een gezellige houthaard of genieten van 1 van de talloze wijnen uit de bar met wijnklimaatkast. Tenslotte is er achteraan de woonkamer een bibliotheek met leeshoek en panoramisch zicht op de landschapstuin, die plaats biedt aan een zuid georiënteerd terras, een vijver en een boomgaard.

Elke dag een uitstap
Tips voor een bezoekje dit najaar zijn in Brugge o.a. het Seapark of kinderboerderij Hof Pierlapont te Loppem. Vanaf november opent ook Historium zijn deuren, een 35 minuten durende totaalbeleving waarin je terug wordt meegevoerd naar de middeleeuwen. 

In Knokke kan je vanaf deze maand terecht in aqua & wellnesscomplex Duinenwater of je kan eventueel een balletje slaan in de Royal Zoute Golf Club.

Voor lekkerbekken:
In Damme:

Tante Marie: heel lekker en gezellig zitten (binnen én buiten) voor de lunch of afternoon tea 
De Zuidkant: klein maar lekker restaurant; zeker in de winter, naast de openhaard. Ideaal voor een candle light dinner 

 In Brugge:
De Jonkman: 2 sterrenrestaurant op slechts 1km van Pijpeweg 71 
Restaurant Timothy Goffin: klein restaurant aan de rand van Brugge met verrassende keuken
Quatre Mains: leuk adresje op 50 m van de markt. Lekkere gerechten in een ongedwongen sfeer 
Les Merveilleux: intiem lunch & coffee salon in een klein verborgen steegje in het centrum van Brugge. Een verborgen pareltje voor een gezellige middag  
– Bij Lieven: leuk trendy restaurant met open keuken  (http://www.etenbijlieven.be/)

Info en reservaties
Pijpeweg71
8310 Sint-Kruis (Brugge)
T 0479 958 033
M info@pijpeweg71.be
www.pijpeweg71.be

LET OP! Van woensdag 19/09 tot woensdag 03/10 kan je met Feeling kans maken op een gratis weekendverblijf in deze karaktervolle hoeve. Klik snel door naar onze actiepagina om kans te maken

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content