Video: thuis bij gastvrouw Ellen Kegels

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Ellen Kegels aan de beurt.

In het februari-nummer van Feeling maak je kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw Ellen Kegels. In de video gunt ze een kijkje in haar leven.

VIDEO: Dit is onze nieuwe Feeling-gastvrouw

 

Wie is Ellen Kegels?

Ellen Kegels is op 12 maart 1987 geboren in Wilrijk. Ze studeerde communicatiewetenschappen, en breide mutsen voor haar vriendinnen. In 2005 richtte ze LN Beanies op, gevolgd door LN Andes in 2011. Verder schreef ze ook twee boeken. Ze is een succesvol onderneemster en hecht veel belang aan duurzaamheid. Zo worden haar stukken gebreid door Peruviaanse vrouwen die op die manier een stabiel en eerlijk inkomen krijgen. In de  video hieronder kom je meer over haar te weten. 

Wil je graag haar nieuwe collectie ontdekken? Doe dan hier mee aan de wedstrijd voor de LNKNITS shopping night. Bovendien maak je ook kans op een beanie van LNKNITS. Waag hier je kans.

Feeling Wil je meer weten over het interessante werk en leven van Ellen Kegels? Lees dan zeker het februari-nummer van Feeling. Nu in de winkel, samen met Feeling Gold, voor maar 7 euro. 

Partner Content

Gesponsorde content