Zomerse must-have: kleurrijke armbanden

Terwijl de kids er lustig op los ‘loomen’ en armbandjes knutselen, stellen wij je graag onze wishlist armbanden voor deze zomer voor. Deze juwelen bezorgen je een instant zomergevoel!

Kleurrijke armbanden zijn helemaal in deze zomer! Ze passen bij elke outfit en geven je look een extra tikkeltje karakter. Of je nu van stijlvolle zilveren en gouden ontwerpen of van kleurrijke kralen houdt, deze labels vinden wij alvast de moeite waard!

NOOSA-Amsterdam: je armband als Talisman

Tibetaanse nomaden die door de Himalaya gebergten trekken, dragen vaak gezegende amuletten met zich mee. Deze brengen geluk en bieden bescherming tegen al het kwaad. De nieuwe kralen armbanden van NOOSA-Amsterdam  dragen zo'n prachtige TALISMAN met zich mee, ook de nieuwe chunks voor bestaande armbanden zijn erop geïnspireerd.

SILIS armbanden: Brazil

Accessoirelabel SILIS voorziet je deze zomer van genoeg inspiratie. Kleurrijke gevlochten armbandjes, fijne pareltjes of stylish metaal, variatie à volonté.. Maar alles in het bling bling thema ‘Blame it on Brazil’. Onweerstaanbaar toch?

Sorbet Seams: gerecycleerde armbanden uit asfalt

De Belgische webshop Sorbet Seams houdt van quirky accessoires met een hoekje af. ‘The Good Machinery’: armbanden van gerecycleerd asfalt, hars en kleurpigment, geschuurd en gepolijst by hand. Heerlijk licht, maar niet gevreesd – want ze zijn helemaal onbreekbaar. Gecertificeerd en non-toxic! Verkrijgbaar via www.sorbetseams.com – prijzen van € 66 tot € 110.

Just Julia goes Brazil

Just Julia introduceert niet de zoveelste WK collectie maar handgemaakte juwelen door een Braziliaans koppel. Charlotte, de oprichtster van de online shop, leerde deze mensen kennen op een lokale markt tijdens haar reis doorheen Brazilië. Toen ze meteen hun hele voorraad wilde opkopen voor de webshop, schrokken ze in eerste instantie. Ondertussen zijn ze een jaar verder en werkt Charlotte nog steeds met hetzelfde koppel samen.

Fotogalerij: Zomerse armbanden

Partner Content

Gesponsorde content