Feeling Forward: Win een duo-ticket voor het concert “Thrill my soul” van Tine Reymer

Elke maand vindt er een Feeling Forward sessie plaats op een unieke locatie met verschillende workshops, small talks en de kans om nieuwe gezichten te leren kennen. Deze keer is het met niemand minder dan gastvrouw Tine Reymer.

Tine Reymer

In 1996 behaalde ze haar diploma Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck, maar nadien door haar drukke leven koos ze voor haar first love: muziek. Ze maakte haar muzikale debuut bij Flowers For Breakfast. Nadien schitterde ze bij El Tattoo del Tigre en Billie King. Maar jullie kennen haar ongetwijfeld ook van de films De Premier, Team Spirit, Windkracht 10, Loft en uit de tv-reeksen Sedes & Belli en Salamander.

Gastvrouw Tine Reymer speelt songs uit haar laatste plaat ‘Thrill my soul’ en zal ook exclusief enkele van haar nieuwe songs voorbrengen van haar nieuwe plaat dat pas begin volgend jaar zal verschijnen. Haar stem klinkt natuurlijker dan ooit, de mix van soul, folk en roots resulteert in melancholische en kwetsbare, maar anderzijds ook levendige en spannende songs. Rijk, verrukkelijk en fragiel, Tine Reymer brengt haar meest persoonlijke en pure project tot nu toe, in trio: Tine zelf aan de gitaar en autoharp omringd door haar backings Loesje Maieu en An Vanderstighelen.

Zeker zijn van een ticket? Reserveer hier! Geniet mee van het akoestisch, maar vooral intiem concert in de Bourla Foyer in Antwerpen.

Ben je ook zo een fan van Tine Reymer?

Waag hier je kans!

Vul snel onderstaande wedstrijdvraag in en maak kans op een duo-ticket voor het concert ‘Thrill my soul’ van Tine Reymer t.w.v. €90.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content