Kerstwedstrijd: Win 10 x Neuhaus Chocolate Duets Table Box (t.w.v. € 49)

Elke week van december verwennen we jullie met een leuk cadeautje. En we starten meteen goed: wie deze week meedoet met onze wedstrijd kan een Chocolate Duets Table Box van Neuhaus winnen t.w.v. € 49!

De praline (her-)uitgevonden

Meer dan 100 jaar geleden vond het Belgische chocolademerk Neuhaus de praline uit, een prestatie waar zij, en bij uitbreiding de hele Belgische bevolking, terecht trots zijn. Dit jaar herhaalden ze dat huzarenstukje in een bepaalde zin nog eens door Chocolade Duets te creëren: een doos met zes verschillende chocoladebodems en zes zalige toppings die je zelf, naar eigen smaak, kunt combineren. Op die manier kun je tot wel dertig verschillende persoonlijke pralines samenstellen.

Chocolate Roulette

Welke smaken je pairt, is helemaal aan jou. Sommige combinaties versterken elkaars smaak, andere verrassen juist door hun contrasterende aroma’s. Ben je een eeuwige twijfelaar en kom je er maar niet uit welke smaken je wil combineren? Ook daar heeft Neuhaus een oplossing voor. Op hun website kan je de Chocolate Roulette vinden, een online spinning wheel dat je zoveel bijzondere combinaties voorstelt als je maar zin in hebt. Wie zijn praline net iets gegronder wil samenstellen, vindt in de doos Chocolate Duets een handige brochure die je doorheen de verschillende smaakcombinaties gidst aan de hand van enkele food-pairingprincipes.

Doe mee met onze wedstrijd!

Een doos Chocolade Duets is ideaal om een avond onder vrienden of familie gezellig af te sluiten. Het is een beetje als een gezelschapsspel, maar dan eentje waarvan je smaakpapillen kunnen meegenieten. Zin gekregen om aan het experimenteren te slaan? Beantwoord dan snel onderstaande wedstrijdvragen!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content