Kerstwedstrijd: Win een Infinissima-koffietoestel van Nescafé Dolce Gusto t.w.v. € 99,99!

Ah, vers gezette koffie. Bestaat er een heerlijker geur om bij wakker te worden? Als jij uitgekeken bent op jouw koffietoestel -of er tout court geen hebt- hebben we goed nieuws: In deze laatste wedstrijd van het jaar geven we niet minder dan 5 Infinissima-koffietoestellen van Nescafé Dolce Gusto weg!

Ziet er goed uit, zet nog betere koffie

Weinig koffietoestellen zijn zo elegant vormgegeven als de Infinissima van Nescafé Dolce Gusto. Geen wonder dat het ontwerp in 2018 werd bekroond met een Red Dot Design Award. Vanop de zijkant gezien doet het denken aan het oneindigheidsteken, wat misschien wel bewust is, want met dit toestel kan je inderdaad zo goed als oneindig veel verschillende soorten koffie zetten.

Een romige cappuccino bij het ontbijt? Een espresso als ‘kick’ halverwege de voormiddag? Of een caramel latte machiato als verwennerij om vier uur? Met dit toestel maak je het allemaal in een handomdraai. Zelfs warme chocolademelk en thee behoren tot de mogelijkheden. Even wat water in het extra grote waterreservoir (1,2 l), een capsule kiezen uit het uitgebreide Nescafé Dolce Gusto-gamma, en je bent zo goed als klaar. Je hoeft immers maar even heen en weer te lopen om een koffiekopje te pakken en het toestel is al voorverwarmd. De bediening wijst zichzelf uit, en dankzij het hogedrukysteem, dat tot 15 bar gaat, komen alle aroma’s vrij tijdens het zetten van de koffie, en wordt je koffie afgewerkt met een dikke, zijdezachte laag crema.

Doe snel mee!

Zie je dit stijlvolle toestel in gedachten al bij jou in de keuken staan? Beantwoord dan snel onderstaande twee wedstrijdvragen, en wie weet wordt dat binnenkort misschien wel realiteit. Veel succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content