Kerstwedstrijd: Win een set juwelen van Diamanti Per Tutti t.w.v. € 520

Na een jaar als 2020 zijn wat kleine verwennerijen tijdens de feestdagen meer welkom dan ooit. Naar goede gewoonte speelt Feeling dan ook de hele maand december voor kerstman, door elke week een fantastische wedstrijd online te zetten. Last but not least geven we deze week een set prachtige juwelen van het Belgische Diamanti Per Tutti ter waarde van niet minder dan € 520 weg.

Stijl & spiritualiteit

De juwelen voor deze set komen uit de Elevation-collectie, een lijn waarvoor Diamanti Per Tutti inspiratie haalde uit de wereld van de spiritualiteit, en edelstenen met helende krachten koos. De stuks kunnen op verschillende manieren gedragen en met elkaar gecombineerd worden.

 

1x AWARENESS SINGLE EARRING

Deze elegante open oorring bestaat uit een peervormig geslepen topaas en 6 witte diamanten, gezet in gerodineerd zilver. Je kunt hem zowel mét Japanse Akoya zeewaterparel dragen, als zonder, als stud.

1x SOLAR SINGLE EARRING

Deze tweede open oorring combineert een rechthoekig geslepen citrien met 6 witte diamanten, gezet in gerodineerd zilver. Ook dit juweel kun je zowel met parel dragen als zonder.

1x INTUITION SINGLE EARRING

Voor de laatste oorring kozen de ontwerpers van Diamanti Per Tutti voor een in marquise-vorm geslepen amethist. Net als de twee vorige kan hij op verschillende manieren gedragen worden, en past hij in verschillende piercings.

1x AWARENESS OPEN RING

In de set zitten ook twee ringen. De eerste bestaat uit een peervormig geslepen topaas en 7 witte diamanten, gezet in gerodineerd zilver. Omdat hij open is, kan je hem makkelijk aanpassen aan de maat van de vinger waaraan je hem wil dragen.

1x SOLAR OPEN RING

De tweede ring straalt energie en vitaliteit uit, door de felgele, peervormige citrien, omgeven door 7 witte diamanten, en gezet in een met 18 karaat geel goud vergulde ring.

Waag je kans!

Net als wij helemaal verliefd op deze prachtige set juwelen? Doe dan snel mee met onderstaande wedstrijd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content