De creatievelingen in de keuken zullen helemaal verliefd worden op de huishoudelijke toestellen van SMEG. De levendige kleuren van hun huishoudelijke toestellen zorgen voor een eenheid binnen het gamma en binnekort misschien ook voor een eenheid in jouw keuken. Jij maakt HIER namelijk kans om een set van maar liefst 5(!) toestellen te winnen!

Eigen identiteit

Het gamma van SMEG straalt de sfeer van de jaren 50 uit door de unieke vormen en levendige kleuren. De toestellen zijn een perfecte mix van technologie en design. Van de iconische koelkasten FAB tot de kleine huishoudelijke toestellen, alle producten zijn een combinatie van functionaliteit en stijl. Deze SMEG toestellen maken van jouw keuken een plek met een unieke uitstraling en beleving.

Wat kan je winnen?

Een sierlijke espressomachine (nog betere aroma’s en lekkerdere smaak) en citruspers (heel makkelijk te reinigen). En dan is er nog de happybar koelkast (mini en moduleerbaar), grote broodrooster (zelfs 1 zijde roosteren kan) en de keukenrobot (met talrijke accessoires).

Happybar koelkast

De happybar koelkast is ontworpen vanuit een nieuw idee dat verdergaat dan het traditionele concept van een mini-frigo. De Happy Bar onderscheidt zich door zijn innoverende, moduleerbare interieurindeling. Dit toestel met een sterke persoonlijkheid is ideaal ter decoratie, maar ook voor de inrichting van zowel vrijetijds- als professionele ruimtes.

Broodrooster

De broodrooster van SMEG beschikt over diverse functies zoals opwarmen, ontdooien, maar ook het roosteren van slechts één zijde van het brood. Bij het ontbijt of als tussendoortje, bij de brunch of aperitief, ieder excuus is goed om hem te gebruiken.

Citruspers

Iedere ochtend heerlijk gezond sinaasappelsap dankzij deze SMEG citruspers. Speciaal ontworpen om zowel grote als kleine citrusvruchten te persen. De roestvrijstalen perskegel en filter zijn makkelijk en hygiënisch te reinigen. Bovendien zorgt de doorzichtige beschermkap ervoor dat er geen stof of ander vuil in je citruspers terechtkomt. Pers sinaasappels, citroenen en andere citrusvruchten direct in het glas dankzij de hoge uitloop.

Keukenrobot

De keukenrobot van SMEG is een efficiënte hulp bij de uitvoering van alle recepten. Voor de echte keukenfanaten werden aan de keukenrobot diverse accessoires toegevoegd, zoals de pastaroller en -snijder, de raviolimaker, de vleesmaler en de groentesnijder en -rasper.

Espressomachine

Het aroma van een echte espresso, de smaak van een smeuïge cappuccino of een heerlijke latte macchiato bij u thuis klaargemaakt. Dit SMEG espressomachine werkt zowel met gemalen koffie of koffiepads. Pre-brewing voor een beter aroma en een lekkerdere smaak, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen en een cappuccino systeem voor perfect romig schuim.

Vul onderstaande wedstrijdvraag in en haal deze red hot beauty’s in huis!

Waag hier je kans