De eindejaarstijd is in aantocht. De temperatuur is al gedaald tot op een laag pitje en wanneer je om 17u naar buiten kijkt is het al donker. In deze tijd van het jaar is niets zo leuk dan wanneer je ’s avonds in een warm bedje kan kruipen. Mamzel maakt het voor jullie nog leuker door het beddengoed Pom Pom van Snurk 6 maal cadeau te geven! 

Snurk beddengoed: 100% katoen

Snurk kiest zeer bewust het materiaal van hun beddengoed uit. Zij gebruiken uitsluitend perkaal en perkaline katoen. Hierdoor is er een hogere weefdichtheid dan bij gemiddeld beddengoed katoen. Dit heeft een zachter, duurzamer en soepeler resultaat als gevolg! Bij Snurk maken ze ook bijna alle prints helemaal zelf. Bij de Pom Pom print is de wol die gebruikt werd voor de print met de hand geschilderd om de juiste mix van kleuren te verkrijgen.

Snurk homewear: 100% fun

Snurk maakt niet enkel beddengoed maar ontwierp ook de perfecte mix tussen huispak en pyjama! En dat zelfs voor het hele gezin! Trek jezelf, manlief en kinderen vanaf nu een design aan van de nieuwe Snurk collectie. Je kan kiezen uit leuke prints en toffe quotes.

Wat kan je winnen?

Je maakt kans op het dekbedovertrek Pom Pom van Snurk aangeboden door Mamzel inclusief kussensloop en instopstrook van 240 x 200/220 cm. Vul snel onderstaande wedstrijdvraag in!

Greep je naast je kans maar wil je het dekbedovertrek toch in huis halen? Koop het op mamzel.eu.

Waag hier je kans!