Home Wedstrijden Wedstrijd: maak kans op waardebon van Rue Blanche t.w.v. €500

Wedstrijd: maak kans op waardebon van Rue Blanche t.w.v. €500

Wedstrijd: maak kans op waardebon van Rue Blanche t.w.v. €500

Heb jij ook zin om wat nieuwe kledingstukken aan je kleerkast toe te voegen, maar laat je bankrekening het niet altijd toe? Feeling schenkt een waardebon t.w.v. €500 weg aan haar lezeressen in de trendy winkel: Rue Blanche. Het merk staat voor elegante, stijlvolle, relevante kleding met een licht Scandinavische touch. Rue Blanche heeft een ijzersterke basis maar het is aan de zusjes om te blijven moderniseren! 

De familiezaak – Rue Blanche

Rue Blanche werd opgericht door Marie-Chantal Regout en werd in 2017 overgenomen door haar twee dochters Astrid en Aude. It’s a family affair! Waar komt de naam van de winkel nu vandaan? Rue Blanche is een eerbetoon aan de naam van de straat waar het bedrijf voor het eerst gevestigd was in Brussel.

Sinds 1987 ontwerpt Rue Blanche collecties voor het alledaagse leven. Ze ontwerpen kledingstukken die voor elk moment passen en stijlvol zijn. Gedurfde kleuren, veel strepen, originele prints en zachte materialen kenmerken de collecties van Rue Blanche. In de loop van de jaren werd dit hét DNA van Rue Blanche.

Vandaag heeft het merk winkels in alle grote steden in België en wordt het gedistribueerd in meer dan 70 winkels over de hele wereld.

Wat kan je winnen?

Rue Blanche heeft besloten om jullie te verwennen met een fantastische prijs: een waardebon t.w.v. €500 die je in één van de winkels kunt uitgeven. Vul snel onderstaande wedstrijdvraag in en scoor een nieuw, trendy kledingstuk!

Waag hier je kans!