Wedstrijd: win een hydraterende gezichtsroutine van L’Occitane t.w.v. €69

Is je huid ook toe aan een verfrissende boost na al die koude winterdagen? Feeling schenkt negen verzorgingssets weg met een volledig hydraterende gezichtsroutine. Het Franse merk L’Occitane lanceert de nieuwe aqua réotier lijn en brengt de Provence naar onze badkamer. Het bronwater in het hart van de bergen van de Provence is rijk aan mineralen en zorgt voor een unieke en stralende schoonheid. Dagelijks zet L’Occitane zich in om de schoonheid van de natuur te behouden.

L’Occitane combineert de krachten van dit zuivere bronwater in een reeks ultra hydraterende gezichtsproducten voor alle huidtypen. 

Wat kan je winnen?

In het verzorgingspakket van L’Occitane vind je:

Water Gel Cleanser 195ml

Water Gel Cleanser 195ml

Water Gel Cleanser 195ml

Deze gezichtsreiniger verreikt met calciumwater verandert in een zachte schuim als je ze opsmeert. Heb je ook vaak last van verschillende onzuiverheden zoals talg of sporen van make-up? Met de water gel cleanser voelt de huid zacht aan zonder uit te drogen.

Moisture Prep Essence 150ml

Moisture Prep Essence 150ml

Moisture Prep Essence 150ml

De moisture prep vormt een essentiële eerste fase van de huidverzorgingsroutine. Voelt je huid niet zo fris aan? Tijd voor een fresh start! Breng om te beginnen de moisture prep aan op je huid als eerste stap om een onmiddellijke frisheid te ervaren en de dag stralend te beginnen.

 

Ultra Thirst-Quenching Gel 50ml

Ultra Thirst-Quenching Gel 50ml

Ultra Thirst-Quenching Gel 50ml

De ultra Thirst-Quenching gel is goed voor alle huidtypen en op zoek naar vocht en zachtheid. Het is een frisse en smeltende crème die ervoor zorgt dat de huid gedurende de hele dag lang gehydrateerd blijft.

Waag hier je kans!

Beantwoord snel onderstaande wedstrijdvraag en maak kans op één van de negen hydraterende verzorgingssets t.w.v. €69

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content