Home Wedstrijden Win 1 van de 10 Xandres-poncho’s t.w.v. €119

Win 1 van de 10 Xandres-poncho’s t.w.v. €119

Win 1 van de 10 Xandres-poncho's t.w.v. €119

De zomer is nog maar net over de helft, maar toch beginnen wij stiekem al te dromen over onze wintergarderobe. En welk kledingstuk is zo tijdloos dat je het moeiteloos elke winter kan bovenhalen? Inderdaad, de poncho!

Xandres

Xandres is een 100% Belgisch merk dat dit najaar een prachtige herfst- en wintercollectie lanceert, waarvan de poncho die je kan winnen deel uitmaakt. Xandres neemt je mee naar de Ascot-races – hét society-event in Engeland – en laat je onmiddellijk wegdromen bij prachtige renpaarden en superelegante vrouwen. Nieuwsgierig geworden naar hun collectie? Surf dan zeker eens naar hun website www.xandres.com.

De poncho uit hun collectie brengt heel wat hippe kleuren bij elkaar. Daarom kan je hem moeiteloos combineren met de look die jij wilt. Het geruite patroon is very chic. De randen, die met franjes afgewerkt zijn, zorgen dan weer voor een speels effect.

Waag je kans

Xandres geeft 10 lezeressen de kans om een exemplaar van hun poncho t.w.v. €119 in de wacht te slepen. Wil jij graag zo’n prachtige poncho winnen? Waag dan zeker je kans en neem hieronder deel aan onze wedstrijd. Niet gewonnen? In het septembernummer van Feeling lees je hoe je deze poncho met korting bestelt.

Wil je aan meer wedstrijden deelnemen? Bekijk dan zeker onze wedstrijdpagina.