Home Wedstrijden Win 1 van de 7 halskettingen van Rebecca Jewels t.w.v. €85

Win 1 van de 7 halskettingen van Rebecca Jewels t.w.v. €85

Win 1 van de 7 halskettingen van Rebecca Jewels t.w.v. €85

Zilver te koel? Goud te hard? Dan worden de bronzen accessoires absoluut jouw partner in crime! De warme gloed van brons geeft jouw look meteen dat tikkeltje meer. Nog geen prachtexemplaar gevonden? Geen paniek want Feeling schenkt wel 7 unieke halskettingen van Rebecca Jewels weg én dat ter waarde van €85. Lees hieronder snel hoe je kan winnen.

Rebecca Jewels

Unieke Italiaanse juwelen vervaardigd uit ruwe materialen als brons en staal. Dat is het motto van Alessandro Testi, de designer van het merk die zich baseert op een combinatie van nieuwe technologieën en de kunst van de eeuwenoude goudsmid. Het “Made in Italy” label mag je deze keer trouwens erg letterlijk nemen: elk stuk wordt ontworpen in het hart van Toscane, namelijk Florence, en ook de materialen worden door Italiaanse producenten aangeleverd.

Waag je kans!

Ben jij nog op zoek naar een prachtig juweel om je feestelijke outfit af te maken? Of wil je gewoon graag een duurzaam stuk dat je elke dag kan dragen? Waag dan nu je kans want dankzij Feeling kan jij binnenkort misschien pronken met deze prachtige bronze halsketting ter waarde van €85. Neem dus snel deel aan de wedstrijd hieronder.