Win 1 duoticket voor de Eurostar in Standard Premier!

Zet je al maar schrap, want het is bijna weer zover: de wintersolden! Hier en daar kan je leuke spullen vinden, maar wat als je naar Londen kan om dé trends en musthaves van het moment binnen te halen? Wij geven een duoticket weg om met de Eurostar naar Londen te gaan om je modehart nog sneller te doen slaan tijdens de koopjesdagen!

Shopwalhalla

Londen is dé place to be voor shopaholics tijdens de solden. Je kan er alles vinden aan elke prijs en in verschillende stijlen. Wil je bijvoorbeeld voor de alom bekende merken als Top Shop en Selfridges gaan? Dan moet je in Regent Street en Oxford Street zijn! Wil je net dat tikkeltje extra, ga dan zeker naar het unieke Carnaby Street of het hippe Seven Dials. Of voor de fashionista’s onder ons is het echte walhalla het gloednieuwe Hackney Walk, de eerste outletwijk voor luxemerken in Londen.

Wat kan je winnen?

Wij geven een Eurostar duoticket weg in Standard Premier! Tijdens het wachten op de trein mag je in de business lounges in alle rust met magazines, hapjes en drankjes wachten op je trein. Onderweg kan je op de trein op je gemak genieten van de reis, met een lichte maaltijd en een drankje aan je zitplaats. Bij je aankomst in Londen ben je dan volledig uitgerust om erop los te winkelen!

Opgelet: Als winnaar kan je boeken tot 31 januari 2017 voor reizen tussen de periode 9 januari tot en met 31 maart 2017, volgens beschikbaarheid. De winnaars kunnen zelf kiezen hoelang ze in Londen verblijven. In deze prijs zijn enkel treintickets inbegrepen. Als je meerdere dagen wil verblijven, regel je zelf nog een hotel.

Waag je kans!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content