Win 1 van de 15 flessen Forest Dry Gin “Spring” t.w.v. €44,95

Een lekkere cocktail, daar zeggen wij geen “nee” tegen. Met de lente in aantocht verschijnt de derde Forest Dry Gin “Spring” gecreëerd door Jurgen Lijcops. Rozenblaadjes zorgen voor een subtiel aroma en een verrassende kleur. Wil je ook eens proeven? Feeling schenkt 15 flessen Forest Dry Gin “Spring” ter waarde van €44,95 weg. Let the spring begin!

 

Forest Dry Gin “Spring”

Net als zijn voorgangers “Autumn” en “Winter”, is de Forest Dry Gin “Spring” het resultaat van 100 % ambachtelijk en kleinschalig werk. Lijcops kiest voor een pure gin die op basis van zoveel mogelijk lokale producten eigenheid krijgt. In tegenstelling tot vele andere gins die vandaag de dag gedesigned worden op basis van aangekochte alcohol, kiest de Antwerpse sommelier voor een andere aanpak. “Het klinkt misschien voortvarend maar mijn bedoeling is niet om zo de zoveelste gin te maken maar wel één die zich onderscheid door de zorg waarmee een gin finaal als zeer verfijnde drank kan gemaakt worden.”

Roze schijn

Deze gin kan je, en dat is uniek, ook on the rocks of puur drinken omdat deze zich qua verfijning kan meten met de beste eau-de-vie. Het enige verschil betreft de schenktemperatuur. Waar eau-de-vie meestal steenkoud wordt geschonken, vraagt Forest Dry Gin “Spring” om 13 tot 14°C. Maar op die manier mis je wel een bijzonder aspect van deze gin. De Forest Dry Gin “Spring” vertoont immers een heldere okerachtige kleur en eens versneden met bijvoorbeeld tonicwater ontwikkelt Forest Dry Gin “Spring” gin een roze schijn.

Waag je kans!

Wil jij graag eens proeven van deze nieuwe gin? Waag dan nu je kans, want dankzij Feeling kan jij 1 van de 15 Forest Dry Gin “Spring” flessen (50cl) ter waarde van €44,95 winnen. Good luck and cheers! 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content