Win 1 van de 2 workshops voor 4 personen bij Miglot in Gent (t.w.v. € 980)

Parfumhuizen. Spontaan associeer je ze waarschijnlijk met het elegante Parijs, maar ook Gent kent er sinds vorig jaar één. Net voor de eerste lockdown gingen daar de deuren open van Miglot, een boetiek met labo waar alles in het teken staat van de wonderlijke wereld van het parfum. Kristof Lefebre, de begeesterde parfumeur die de warme, stijlvolle plek bedacht en bezielt, geeft er ook workshops, en het is daarvan dat we deze maand 2 sessies voor elk 4 personen weggeven. Geïntrigeerd? Doe dan snel mee met onze wedstrijd onderaan!

‘Rediscover what makes you happy’

Onder dit motto gaat voormalig apotheker Kristof samen met jou op zoek naar de geuren en texturen die jou energie geven of juist tot rust brengen. De door hem ontwikkelde parfums staan in de boetiek van Miglot bewust aan de zijkant; in het centrale marmeren blok zie je enkel een wastafel, om duidelijk te maken dat hier de bezoeker in het middelpunt staat. Zodra je jouw persoonlijke favoriete geur hebt ontdekt, kun je die in verschillende vormen mee naar huis nemen: van Eau de Parfum, bodylotion en douchegel tot handwash. Naast de Eau de Parfum geuren heeft Miglot ook geurkaarsen, geurstokjes en Fragrance Mists voor in huis of op jouw favoriete plaid of sweater. En dat allemaal even stijlvol! Je kunt bij Miglot trouwens ook een parfum op maat laten samenstellen. Dit is een traject van een jaar tijdens het welke je samen met Kristof een parfum creëert dat op jouw lijf geschreven is.

Wat kun je winnen?

We geven 2 keer 1 Masterclass Deluxe ‘Op geurreis met MIGLOT’ voor 4 personen weg.

Wat mag je verwachten?

Op deze Masterclass (van 10 tot 17u.) neemt Kristof Lefebre jullie mee op ontdekking in de wonderlijke wereld van het parfum. Je maakt kennis met kostbare ingrediënten zoals de iconische rozen uit het Franse Grasse en het wereldberoemde sandelhout uit India, en gaat zelf aan de slag in het parfumlabo. Tussen de middag krijgen jij en je vriend(inn)en een lekkere, lichte lunch geserveerd. Tot slot gaan jullie samen op zoek naar ieders favoriete Formula uit de MIGLOT Perfume Collection en krijgen jullie een gepersonaliseerde Giftbox Deluxe mee naar huis.

Wat zit er in de Giftbox?

Elke deelnemer ontvangt een gepersonaliseerde flacon (100 ml.) met zijn of haar favoriete MIGLOT Eau de Parfum Formula, plus de bijhorende Skin Essentials (handwash, bodylotion en douchegel).

Waar & wanneer?

In het MIGLOT Fragrance Lab in Gent, op een met Kristof van MIGLOT overeen te komen datum.

Doe snel mee!

Wil jij samen met 3 vriend(inn)en een unieke workshop bij MIGLOT in Gent meemaken? Doe dan snel mee met onderstaande wedstrijd.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content