Win 1 van de 3 Teema Blue serviessets van Iittala t.w.v. €207,30

De internationale serviesklassieker Teema krijgt twee nieuwe looks voor 2017. Dotted Blue is het resultaat van de innovatie waar Iittala bekend om staat: het tweekleurige glazuur geeft het designicoon een geheel nieuwe uitstraling. Feeling schenkt 3 “Teema Blue” serviessets van Iittala ter waarde van €207,30 weg. 

Teema

Teema werd in 1952 ontworpen door Kaj Franck. In deze servieslijn staan een hoge kwaliteit, zorgvuldig uitgedachte details en vooral ook kleuren centraal. Door de jaren heen heeft Teema vele ontwikkelingen doorlopen. Maar één ding is niet veranderd: de collectie is altijd een visitekaartje geweest voor het rijke kleurenpalet en de geavanceerde expertise van Iittala op het gebied van het kleuren van keramiek. Het was Kaj Franck die Iittala deze prachtige erfenis meegaf. Dit erfgoed is nog altijd springlevend, en vandaag de dag staat Iittala vooral bekend om haar prachtige gekleurde keramiek en glas.

Dit voorjaar hult Teema zich daarnaast ook in stippen. De lichtere stippen die speels ronddansen over het klassieke blauwe glazuur geven de collectie nieuwe zeggingskracht. Het glazuur op elke mok en elk bord is uniek doordat de stippen tijdens het productieproces zelf hun eigen willekeurige patroon vormen.

Wat kan je precies winnen?

Een Teema Blue serviesset van Iittala bevat de volgende producten:

  • 2 Dinerborden Dotted Blue
  • 2 Ontbijtborden Light Blue
  • 2 Schaaltjes Light Blue
  • 2 Ontbijtkommetjes Dotted Blue
  • 2 Bekers Dotted Blue
  • 2 Kastehelmi theelichtjes ultramarineblauw

Waag hier je kans!

Ben jij ook toe aan nieuw servies of wil je jouw gasten graag verrassen met een mooi gedekte tafel? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd en maak dankzij Feeling kans om 1 van de 3 Teema Blue serviessets van Iittala ter waarde van €207,30 te winnen.

Extra weetje: in elk Iittala verkooppunt zal een tafel staan met een selectie Iittala producten gekozen door onze gastvrouw Dagny Ros. Zeker een bezoekje waard!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content