Win 1 van de 4 sets verzorgingsproducten van Xantho t.w.v. € 143

Dat je haar spoelen met bier voor extra glans zorgt, weet je waarschijnlijk al langer. Maar wist je dat hop, één van de basisingrediënten van bier, ook erg goed is voor je huid? Doe mee met onze wedstrijd en test zelf de producten van Xantho, de nieuwe Belgische verzorgingslijn op basis van hop, uit!

Hop hop hoera

Hoewel de onstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen van hop al in de Middeleeuwen bekend waren, is het pas recent gelukt om hop in een huidverzorgingslijn te verwerken. Het was het Belgische Xantho dat er als eerste in slaagde om xanthohumol uit de hopplant te halen en zo te bewerken dat het in de huid kan dringen.

Xanthohumol is een opvallend sterke antioxidant, en antioxidanten staan dan weer bekend als de krachtpatsers die onze huid beschermen tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld UV-straling en luchtvervuiling. Door extra antioxidanten toe te voegen aan je huid, bescherm je haar dus tegen huidveroudering, en blijft ze langer soepel, egaal en elastisch.

Wil jij deze nieuwe Belgische huidverzorgingslijn op basis van hop uitproberen? Doe dan mee met de wedstrijd onderaan deze pagina.

Wat kun je winnen?

We geven vier pakketten weg die elk onderstaande drie verzorgingsproducten bevatten:

1 dagcrème t.w.v. € 47

1 dagcrème t.w.v. € 47

1 dagcrème t.w.v. € 47

1 nachtcrème t.w.v. € 47

1 nachtcrème t.w.v. € 47

1 nachtcrème t.w.v. € 47

1 serum t.w.v. € 49

1 serum t.w.v. € 49

1 serum t.w.v. € 49

Waag hier je kans!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content