Home Wedstrijden Win 1 van de 7 bodyscrub + bodybutter sets van “Self” t.w.v....

Win 1 van de 7 bodyscrub + bodybutter sets van “Self” t.w.v. €85,30

Win 1 van de 7 bodyscrub + bodybutter sets van "Self" t.w.v. €85,30

Let’s be honest, op zoek gaan naar 100% natuurlijke skincare producten, ondanks het overaanbod in de parfumerie of apotheek, is niet altijd even simpel. Ook voormalig psychologe Isabelle Ulenaers vond niet wat ze zocht om haar huid te garanderen van een goede hydratatie en bescherming. Ze nam het heft in eigen handen en startte een eigen natuurlijke beautylijn op: SelfWij geven jou de kans om 1 van de 7 sets met bodyscrub en bodybutter t.w.v. €85,30 zélf uit te testen.

Self

Isabelle Ulenaers deed een opmerkelijke carrièreswitch want in een vorig leven was ze een succesvol klinisch psychologe. De zoveelste teleurstelling in de zogenaamde natuurlijke producten en lege toekomstbeloftes in een eeuwig jonge huid bracht de ondernemer in haar tot leven. Self werd geboren met het idee: 100% natuurlijke ingrediënten, duurzaam en met respect voor het natuurlijke karakter van de huid .

Je beste zelf

Kokosolie, shea butter, macadamianoten en arganolie spelen de hoofdrol. Voor de scrubs wordt gemalen rijst en zout gebruikt. Bestanddelen die een bewezen verzorgende waarde hebben voor je huid, werden de basis voor de heerlijk geurende producten van Self. De beautylijn, bestaande uit zowel lichaamsverzorging als gezichtsverzorging, zit boordevol organische lichaamsboosters en voedende vitaminebommetjes die je huid beschermen en voeden. Bovendien zijn de crèmes en scrubs geschikt voor de droge, normale, meest gevoelige huid. Oh ja, en babyproof!

De “Fine Deluxe bodyscrub” is een delicate maar zeer doeltreffende lichaamsscrub voor elk huidtype. De unieke samenstelling op basis van zoutmineralen uit de Dode Zee verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden bij ieder gebruik. De plantaardige oliën voeden de huid intensief en geven ze een zijdezachte uitstraling. Dat gevoel is pas écht pure luxe.

De “Fine Delicate bodybutter” is een rijke bodybutter die smelt op de huid, ze doet stralen en zijdezacht aanvoelen. De 100% natuurlijke bestanddelen voeden je huid intens en zorgen voor een optimaal herstel en evenwichtige vochtbalans bij ieder gebruik. Een pure weldaad voor elke dag.

Waag hier je kans

Beantwoord snel onderstaande wedstrijdvraag en maak dankzij Feeling kans om 1 van de 7 skincaresets van Self ter waarde van €85,30 te winnen. Good luck!