Win 3 x Pascale Naessens’ gloednieuwe foodbox voor Pasen

Beperkte bubbel of niet, Pascale Naessens wil iedereen helpen om het ook dit jaar met Pasen gezellig te maken en heeft daarom een heerlijk Paasmenu samengesteld. De aan huis geleverde ready-to-eat box bevat een culinair viergangenmenu. Het enige wat jij nog moet doen is opwarmen en de benen onder tafel schuiven. Het beste nieuws? Wij mogen drie van die boxen weggeven!

Pasen is het moment om een heerlijk feestmenu op tafel te toveren. Hou je van lekker en gezond, maar wil je geen uren achter de kookpotten spenderen, komt Pascale Naessens met de oplossing: een culinaire foodbox met 4 gangen vol gezond lekkers, helemaal volgens de visie van Pascale.

Gezond genieten

Wie nog niet vertrouwd is met de keuken van Pascale Naessens, krijgt dankzij deze paasbox een totaalervaring geserveerd, van voorgerecht tot dessert. Pascale staat gekend om enkel te koken met natuurlijke, volwaardige ingrediënten die je lichaam voeden en verzadigen. Haar keuken is licht verteerbaar, maar zeker niet light. Brood, aardappelen en rijst maken plaats voor gezonde vetten en onbewerkte voedingsmiddelen. Het resultaat is een mooie, kleurrijke en eerlijke keuken, waarvan je blij en gelukkig wordt omdat je weet dat elke hap lekker en gezond is, je energie geeft en goed is voor je lijf en lijn.

Pascale werkte voor de box samen met Aramark, een professioneel bedrijf dat al jaren aan catering doet. Een bewuste keuze van Pascale: “Elk gerecht wordt met de grootste zorg, met de hand én vers bereid. Daardoor kan alles ook ingevroren worden. Als je tenminste zo lang kan wachten om ervan te genieten.” (lacht)

Op het menu

De paasbox van Pascale Naessens bestaat uit vier verschillende gangen. Wil je de ervaring afmaken? Kies dan voor de bijpassende wijn voor € 12. Pascale heeft trouwens ook aan de kinderen gedacht: voor slechts € 8,5 genieten ze van een heerlijk gerecht met balletjes en krijgen ze er lekkere fair trade paaseitjes bovenop.

Het voorgerecht

Het voorgerecht

Het voorgerecht

Je start met een gevulde kalkoen met groenten en champignons.

Het tussengerecht

Het tussengerecht

Het tussengerecht

Daarna volgt een heerlijk vegetarisch gerecht: pittige rode biet met ricotta uit de oven.

 

Het hoofdgerecht

Het hoofdgerecht

Het hoofdgerecht

Wie aan Pasen denkt, zegt lamsvlees. Het hoofdgerecht is een een heerlijke ovenschotel met lamskotelet en pompoen.

Het dessert

Het dessert

Het dessert

Een lekker dessert mag niet ontbreken. Deze frambozen cheesecake met bodem van noten en gedroogde abrikozen is de perfecte afsluiter.

Optioneel

Optioneel

Optioneel

Eten er kinderen mee, dan voorziet Pascale gehaktballetjes met tomatensaus en spinazie én chocolade eitjes (Belvas Bio Fairtrade).

Take away deluxe

Waarom wij fan zijn van deze foodbox? Take away staat vaak gelijk aan ongezonde gerechten die je moe en futloos maken. Deze box zorgt voor een heerlijk licht menu dat perfect past bij Pasen. Bovendien staat Pascale voor natuurlijk en duurzaam, en die lijn trekt ze ook door in de verpakking: Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van 100% rietsuiker, waardoor het niet alleen recycleerbaar, maar ook composteerbaar is. Daarnaast zit er in de lijm van de verpakking geen bamboe verwerkt. Bij hoge temperaturen is bamboe namelijk giftig. Dankzij de genomen maatregelen, kan de verpakking nu zorgeloos verhit worden tot 180 graden, maar liefst 48 uur in de ijskast bewaard worden -zonder dat het karton slap wordt en – indien de honger niet té groot is – ook ingevroren worden.

De foodbox is hier verkrijgbaar vanaf € 83 voor 2 personen. Voor € 12 krijg je er een fles wijn bij, geselecteerd door een sommelier. Of kies voor een of meerdere kindergerechten voor € 8,5. Bestellen kan tot en met 30 maart. De box wordt op 3 april thuis geleverd.

Win win win

Het beste nieuws van de dag: wij mogen maar liefst 3 van deze heerlijke foodboxen wegschenken. Doe mee aan onderstaande wedstrijd en geniet van een foodbox voor 2 personen ter waarde van € 83.

 

Meer Pascale Naessens:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content