Win 3 x een Doctor Babor Lift & Firm set t.w.v. €201!

De koude winterdagen zijn niet altijd even leuk én ze doen ook geen goed aan onze huid. Daarom geven wij een compleet powerpakket weg om je huid weer een instant boost te geven!

Echte huidexpert

Babor is de pionier van de huidverzorging. Al jarenlang zoeken ze telkens naar de beste en meest innovatieve verzorgingsproducten. Het Duitse merk staat garant voor duurzaamheid en precisie. Met de Doctor Babor productlijn kan je als een echte huidexpert thuis aan de slag gaan en je gezicht een professionele verwenkuur geven.

Wat kan je winnen?

In de Doctor Babor set vind je 3 producten terug. De Collagen Booster Cream
activeert de huideigen collageenproductie en verbetert zo voelbaar de dichtheid en stevigheid van de huid. De Hyaluronic Collagen Booster Fluid geeft je meteen een meer gladgemaakte en jeugdiger uitziende huid. En de Detox Lipo Cleanser zorgt ervoor dat je een stralend mooi huidbeeld met zichtbaar verfijnde poriën hebt. En daarbovenop krijg je ook nog een Ultimate A16 Booster Concentrate, een supergeconcentreerd serum waar je huid weer verlevendigd, glad én gelijkmatig van wordt. Een totaalpakket ter waarde van €201 dat we maar liefst 3 keer mogen weggeven!

Waag je kans!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content