Win 5 x een set zalige huidverzorgingsproducten van Caudalie (t.w.v. € 102,50)

Naar jaarlijkse gewoonte speelt Feeling de hele maand december voor kerstman. Elke week zetten we een nieuwe wedstrijd online, zodat zoveel mogelijk Feeling-lezers kans maken om zichzelf of iemand anders plezier te doen met een verwencadeautje. Deze week geven we een luxueuze set verzorgingsproducten van Caudalie weg. Doe snel mee aan de wedstrijd onderaan, en ontdek of de kerstgoden je goed gezind zijn!

Ken jij Caudalie al?

Heb je al gehoord van vinotherapie? Het is een type huidverzorging op basis van druiven, uniek aan het Franse Caudalie. Sinds 1995 staat dit huis synoniem voor natuurlijke schoonheid en doeltreffendheid. De producten vormen het resultaat van een belangrijke wetenschappelijke innovatie: door gebruik te maken van de antioxiderende kracht van polyfenolen afkomstig uit druivenpitten, beschermen ze tegen vrije radicalen, de voornaamste verantwoordelijken voor huidveroudering.

Dit kun je winnen

In het pakket dat we deze week weggeven, zitten drie verzorgingsproducten, echte toppers uit het gamma van Caudalie, die je huid helpen om stralend te winter door te komen.

Deze frisse reinigende mousse verandert in een weelderig, luchtig schuim dat de huid in alle zachtheid reinigt, zonder trekkerig gevoel achteraf.

De gepatenteerde combinatie van Resveratrol, hyaluronzuur en vegan collageen booster in deze luxueuze gezichtscrème doet het gelaat gelift, steviger en voller lijken.

De fijne en romige gel-crèmetextuur van deze oogcrème, die voor meer dan 97% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, smelt zo in de huid.

Waag hier je kans!

Wil jij deze drie geweldige verzorgingsproducten van Caudalie winnen? Beantwoord dan snel onderstaande wedstrijdvragen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content