Home Wedstrijden Win deze superstijlvolle regenjas van Beseason t.w.v. €149

Win deze superstijlvolle regenjas van Beseason t.w.v. €149

Win deze superstijlvolle regenjas van Beseason t.w.v. €149

In België zijn regenbuien niet weg te denken, maar waarom niet stijlvol die regen in? Dit was het uitgangspunt van Bruno & François, twee door mode gepassioneerde broers uit Brussel en de gezichten achter Beseason. Samen met een flinke dosis stijl staken ze regenachtige dagen in een nieuw jasje. Jij maakt hieronder kans op één van de 5 hippe exemplaren!

Beseason, a.k.a. ons Belgisch regenseizoen

Bruno en François creëerden met hun concept een stijlvolle en stedelijke visie op ons wispelturige weer. Beseason is de samentrekking van hun Belgische afkomst, “be”, en “seizoen” (season). Ze gaan in tegen het alledaagse aspect en het onhandige zoeken naar een opbergplaats voor je paraplu. Met modieuze regenjassen en toffe rainy truien kwam dit concept op het juiste moment. 

De oprichters van dit hippe bedrijf willen in Europa geproduceerde kwaliteitsproducten aanbieden, waarbij ze samenwerken met een fabriek in het hartje van de Portugese textielindustrie. Daarnaast zetten ze zich in voor een duurzame aanpak met respect voor sociale en ecologische praktijken

Hip de regen in

Hun toffe modellen worden genoemd naar het gemiddelde aantal regendagen in de meest regenachtige steden: honderdtachtig in Brussel en honderdzestig in Brest. In deze laatste stad in Bretagne zijn de oliejekkers ontstaan, waarop de hippe modellen van Beseason geïnspireerd zijn.

Het is precies dit superstijlvolle "Cent-soixante"-exemplaar waarop jij hieronder kans maakt. Doe dus vlug mee en onthou: wie goed gewapend is, heeft geen schrik van een beetje regen!

Meer leuke wedstrijden? Hou dan onze wedstrijdpagina in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief.