Win duotickets voor hét boetiekfestival van het jaar: WECANDANCE

Hou je van decadentie, opvallende outfits en underground muziek? Dan is WECANDANCE in Zeebrugge the place to be! Zaterdag 12 en zondag 13 augustus staat alvast aangekruist in onze agenda’s. Ben jij ook klaar om je dansbenen boven te halen? Als partner van het festival geeft Zalando immers nog 2 duotickets weg!

Desert dreams

Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus strijkt het boetiekfestival voor de vijfde keer neer op het strand van Zeebrugge. Vorig jaar was outer space de dresscode maar deze zomer gooit WECANDANCE het over een compleet andere boeg. Zeebrugge wordt als het ware omgetoverd tot een woestijn waar al je desert dreams tot vervulling komen. Een thema dat om inspirerende outfits vraagt. Denk aan kleurrijke doorkijkstofjes, sandalen en statement juwelen.

Geen idee hoe jij je look kan afmaken? Zalando to the rescueOp het festival zal je namelijk een heuse boetiek vinden waar je de laatste festivaltrends kan ontdekken. Oh en je kan er trouwens ook terecht voor wat henna en een leuke photobooth. Perfect Instagram-materiaal.

Hangt jouw outfit al klaar? Dan hebben wij goed nieuws want in samenwerking met Zalando mogen we bij Feeling duotickets weggeven voor het fashionable boetiekfestival.

Waag je kans en neem hieronder deel aan onze wedstrijd.

Veel succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content