Win een all-in diner voor twee bij Hertog Jan t.w.v. € 425

Nieuwsgierig naar de oh zo sublieme gerechten van driesterrenrestaurant Hertog Jan,  de unieke omgeving waarin dit restaurant gelegen is en de zelfgeteelde producten van hun eigen boerderij? Doe mee aan de feel.it wedstrijd van deze week en maak kans op een avondje voor twee.

2 x all-in diner voor 2 personen ter waarde van 425 euro

Onder het motto "Eenvoud is niet eenvoudig", runnen Gert & Joachim driesterrenrestaurant Hertog Jan. Hun culinaire kunsten in combinatie met de unieke en exclusieve omgeving zorgen voor een echt succesverhaal. Op hun eigen boerderij telen ze zelf producten die ze op een zorgvuldige manier presenteren. Loopt het water jou ook in de mond?

Het enige dat jij moet doen, is onze twee wedstrijdvragen hieronder beantwoorden. Et voilà, wie weet ontvang jij één van de twee all-in diners voor 2 personen.

Leuke extra: Bij de bon zitten ook enkele bloemzaden verstopt, die jullie gelukmomentje nog een beetje zullen verlengen. Give it a try? Hieronder waag jij je kans!

Voor meer wedstrijden kun je terecht op onze wedstrijdpagina of schrijf je je in op onze nieuwsbrief.

 

De cadeaubonnen zijn bruikbaar van dinsdag tot en met donderdag, 's middag en 's avonds. Hertog Jan is gesloten op woensdagavond, zondag en maandag.

Lees ook:

Win 2 juwelen van het Belgische juwelenmerk Tikli

Win een Jetairfly-vlucht Antwerpen-Rome (H/T)

Partner Content

Gesponsorde content