Home Wedstrijden Win een beautypakket van Hélène V. t.w.v. € 220

Win een beautypakket van Hélène V. t.w.v. € 220

Win een beautypakket van Hélène V. t.w.v. € 220

Nog nooit van Hélène V. gehoord? Daar brengen we graag verandering in. Het cosmeticabedrijf focust zich met drie wetenschappelijk geteste labels op een totaalconcept voor de verzorging van je huid. Benieuwd naar hun producten? Waag hieronder je kans, want speciaal voor het nieuwe jaar schenken ze 7 beauty-pakketten ter waarde van 220 euro.

Healthy Skin. Happy Me

Bij Hélène V. vormen drie merken de basis voor hun Healthy Skin. Happy Me. aanpak. Zo vertegenwoordigen ze het Advanced Nutrition Programme, dat de huid van binnenuit ondersteunt met huidsupplementen, maar ook Environ, die de huid langs buiten verzorgt met vitaminecrèmes en als finishing touch de minerale make-up van jane iredale.

De box die je kan winnen bevat een totale detox voor je huid. In één pakketje zitten Skinbox Select capsules van Advanced Nutrition Programme t.w.v. € 43, een Cleansing Lotion en Super Moisturiser van Environ t.w.v. € 47 en € 46 én de Naturally Glam eyeshadow kit en PureMoist lipstick Susan van jane iredale t.w.v. € 59,90 en € 24.

In 3 stappen naar een gezonde huid

Advanced Nutrition Programme – Skinbox Select

De Skinbox van ANP bevat drie supplementen voor de ondersteuning van een gezonde huid: Vitamin A + D, Omegas 3 & 6 en 7 Antioxidanten. Je neemt deze 3 pilletjes per dag gedurende 28 dagen.

Environ – Cleansing Lotion en Super Moisturiser

De Mild Cleansing Lotion verwijdert ’s ochtends en ’s avonds make-up, overtollige talg en onzuiverheden. Spoel af met water en breng vervolgens je toner en moisturiser aan. Deze romige, luxueuze crème hydrateert je huid intens. Tip: als er één crème is die je op je huid wil hebben tijdens een vliegreis, dan is het deze. De Vita-Complex Super Moisturiser zorgt ervoor dat het vocht in je huid wordt vastgehouden en je huid goed gehydrateerd blijft in deze extreem uitdrogende omstandigheden.

jane iredale – Naturally Glam eyeshadow kit en PureMoist lipstick Susan

De kleuren van het oogschaduwdoosje kunnen gemakkelijk gemengd worden en blijven lang zitten. De lipstick heeft dan weer sterke pigmenten die gecombineerd worden met voedende natuurlijke oliën en fruitextracten. Er zitten ook extracten van koffiebonen in die de lippen beschermen met antioxidanten. Organische granaatappel en extracten van blauwe bes geven die unieke, heerlijke smaken die de zintuigen prikkelen.

Waag hier je kans!

Vul snel onderstaande vragen in en maak kans op een beautypakket van Hélène V. t.w.v. €220 (Skinbox Select capsules van Advanced Nutrition Programme t.w.v. € 43, een Cleansing Lotion en Super Moisturiser van Environ t.w.v. € 47 en € 46 én de Naturally Glam eyeshadow kit en PureMoist lipstick Susan van jane iredale t.w.v. € 59,90 en € 24)