Win een duoticket voor de exclusieve shoppingnight @ triumph lingeriestudio

Ben je op zoek naar de perfecte beha of shapewear? Neem hieronder deel en win een avondje shoppen met een vriendin bij Triumph!  Tips krijg je ter plaatse van gespecialiseerde Triumph experten. Zij helpen je de juiste beha te vinden, afhankelijk van de nood. Beha's voor elke dag, een speciale gelegenheid,... voor elk wat wils! Bovendien geniet je op de avond zelf van 20% korting. Voel jij je aangesproken? Doe mee met onze wedstrijd!

De perfecte beha kiezen, daar gaat wat zoek- en paswerk aan vooraf. Tijdens deze exclusieve shopavond begeleiden experten je naar het meest stijlvolle en perfect passende underwear. En je krijgt ook nog eens een mooie korting !

Tijdens deze exclusieve avond worden Feeling-lezeressen geadviseerd door de experten van Triumph. Ook Feeling chef mode Els Keymeulen is ook aanwezig en laat je zien hoe je outerwear met underwear stijlvol combineert.

Wat kan je verwachten?

Naast bubbels, een hapje en wat muziek worden er ook goodiebags voorzien. De winnaars  ontvangen op de avond zelf een scratch&win, wash me/wear me bag en een comeback voucher (kortingsbon) voor een latere aankoop. Vergeet niet dat je de hele avond geniet van een korting van 20%! 

Wanneer: 

28 april 2016 – start om 18 uur

Waar:

Triumph Shop, Meir 49, 2000 Antwerpen

Graag enkel deelnemen als je je kan vrijmaken op 28 april. Enkel de winnaars die aanwezig zijn op de avond zelf, kunnen genieten van de korting en ontvangen de goodiebag. 
 

Meer leuke lingerietips vind je hier.

Lees ook:

9x lovely in lingerie
15x Feestelijke lingerie voor onder je LBD
Dé modetip: Lingerie

Partner Content

Gesponsorde content