Win een duoticket voor een atelierbezoek bij Wouters & Hendrix

Benieuwd naar de prachtige juwelencreaties van gastvrouwen Wouters & Hendrix? Doe mee aan deze wedstrijd en win een exclusief atelierbezoek!

Overtuigd van de passie en de schoonheid van de juwelen die onze gastvrouwen maken? Dan bieden wij een uitgelezen groepje gelukkigen de kans om te zien met welk vakmanschap elk juweel tot stand komt.

Waarom je dit niet mag missen

Als Feeling lezeres maak je kans op een exclusieve rondleiding door het atelier van Wouters & Hendrix door de Feeling-gastvrouwen zelf. Gelukkigen die een duoticket winnen, worden ondergedompeld in de geschiedenis en wereld van W&H en krijgen het volledige productieproces van een juweel te zien. Nadien kan er gezellig worden nagepraat bij een hapje en een drankje.

Wanneer: 12 april, 10u-12u

Waar: Callenstraat 39A, 2600 Antwerpen

Hou ook zeker onze wedstrijdpagina in de gaten voor meer winacties of schrijf je in op onze nieuwsbrief die de nieuwste wedstrijden in je mailbox bezorgt.

Meer over deze Feeling-gastvrouwen? Bekijk dan het filmpje waarin ze zich op een unieke manier voorstellen of het filmpje over hun persoonlijke voorkeuren.

Gelieve enkel deel te nemen indien je je kan vrijmaken op 12 april tussen 10u en 12u.

Partner Content

Gesponsorde content