Home Wedstrijden Win een giftbox met klassieke rustieke kaarsen van Spaas t.w.v. €90

Win een giftbox met klassieke rustieke kaarsen van Spaas t.w.v. €90

Win een giftbox met klassieke rustieke kaarsen van Spaas t.w.v. €90

Hebben jullie tijdens de kerstperiode ook het gevoel dat er niets gezelligers is dan kaarsen die de woonkamer vullen met een warme gloed van lichtjes? Dan hebben wij het ideale kerstgeschenk voor jullie! Dankzij de giftbox met klassieke rustieke kaarsen van Spaas heb jij deze winter de gezelligste woonkamer!

Betoverende woonkamer

In 1853 is Spaas gestart als lokale kaarsenfabrikant in Hamont. Vandaag de dag is Spaas uitgegroeid tot een belangrijke speler in de internationale kaarsenmarkt. Spaas kiest dit jaar niet voor het klassieke rood en groen. De Belgische kaarsenspecialist liet zich voor zijn nieuwe wintercollectie inspireren door de Scandinavische trend van bleke tinten. Met lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen zorgt Spaas voor een sprookjesachtige sfeer. Hun nieuwe geuren zijn een winterse combinatie van mirre en kardemom naast subtiele, exotische parfums. Feeststemming gegarandeerd! 

Wat kan je winnen?

Vul snel onderstaande vragen in en maak kans op een Spaas giftbox met klassieke rustieke kaarsen t.w.v. €90. De rustieke kaarsen bestaan in allerlei maten en in 3 kleurensets:

  • Wit, blauw en olieblauw
  • Beige, oudroze en wit
  • Bruin, beige en ivoor

Wil je graag nog meer kaarsen van Spaas om je stekje gezellig in te kleden? Op spaas.eu/shop kan je terecht!

Waag hier je kans!