Hapjes, voorgerecht, hoofdschotel, enkele glaasjes champagne en wijn en dan nog dessert. Tijdens de feestdagen eten we ons buikje rond. Maar nu 2018 is ingezet kunnen we wel een gezonde snack of ontbijt gebruiken. Xavies’ Granovie is echter niet enkel gezond, het is ook nog eens overheerlijk!

Zo lekker smaakt energie

Uit de goede voornemens van de West-Vlaamse Xavie Battel om minder suikers te gaan eten, groeide het label Xavies’ als een uit de hand gelopen vezelrijke, gezonde hobby. Ze sloeg aan het experimenteren met granen, noten, pitten, zaden en honing. Vervolgens werden de recepten verbeterd en verfijnd. De honing werd vervangen door agavesiroop. Dankzij haar knapperige recepten en pure ingrediënten wist ze al heel wat Belgen te overtuigen om gezonder te ontbijten.

Je wordt niet alleen overtuigd door de heerlijke smaak maar ook door de gezondheidsvoordelen. Weg suikerpiek, weg energiedipjes en weg spijsverteringsissues. Je lichaam zal je dankbaar zijn voor de portie vezels en dosis trage suikers. Je zal zeker beloond worden met een goede portie energie!

6 heerlijke smaakcombinaties

Xavies’ Granovie bestaat in 6 verschillende varianten:

  • Nuts-seeds is de perfecte mix van krokant gebakken volkoren granen, zaden en noten.
  • Extra-seeds is het perfecte puur ontbijt. Havervlokken, speltvlokken met lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten en pompoenpitten zijn samen krokant gebakken.
  • De kokos-kaneel mengeling geeft je ontbijt de smaak van een hartverwarmend dessert.
  • Granovie die zoete abrikoos en geroosterde amandelschilfers combineert en subtiel op smaak is gebracht met kaneel.
  • Nuts-chocolate bestaat uit krokante graantjes, knapperige noten en heerlijke pure chocolade, gepimpt met gebroken cacaobonen.
  • Double chocolate is een mengeling van subtiele kokos, geroosterde noten, zwarte chocolade, cacaonibs en cacaopoeder.

Naast de 6 smaken granovie, biedt Xavie ook een assortiment Pure Toasted aan, helemaal suikervrij. Hier is zelfs geen vleugje agavesiroop te bespeuren zoals in de Granovie, maar enkel geroosterde noten, granen en zaden met een streepje Xavies’ magic.

Wat kan je winnen?

Maak kans op een kennismakingspakket van Xavies’ Granovie met een grote bokaal die gevuld is met granola t.w.v. €49. Ideaal om met elke smaak kennis te maken en je favoriete granola te ontdekken! Vul dus maar snel onderstaande wedstrijdvraag in!

Greep je naast je kans? Dit heerlijke onbijt koop je hier!

Waag hier je kans!