Win een Ladi Biosas-pakket + exclusief designerarmbandje

Benieuwd naar de zuivere, hoogkwalitatieve olijfolie van Ladi Biosas? Doe mee aan onze wedstrijd en win een pakket + krijg er een exclusief armbandje van Matalou bovenop. Grijp hieronder dus vlug je kans!

Wat kan je winnen?

Win hieronder 1 van de 10 Divin & Ladi Biosas-pakketjes met high premium extra virgin olijfolie. Als kers op de taart krijg je er een handgemaakt armbandje van Griekse designer Matalou bovenop.

Waarom je dit niet mag missen

Sepideh Sedaghatnia, a.k.a. de bekende Iraanse wijnexperte, is het gezicht achter deze zijdezachte olijfolie. De authentieke manier waarop deze olie gemaakt wordt, resulteert in een unieke smaak die je zeker geproefd moet hebben.

Daarnaast is de handgemaakte armband het werk van Matalou, een Griekse designer die haar ontwerpen presenteert in het befaamde Atheense Benaki-museum. Haar handtassen, accessoires en sieraden zijn eigentijds, maar knipogen ook naar het verleden.

Hieronder grijp jij je kans en wie weet smelt deze creamy olijfolie binnenkort op jouw tong en draag jij dit exclusieve juweel rond je arm! Voor nog meer exclusieve winacties kun je terecht op onze wedstrijdpagina. Je inschrijven op onze nieuwsbrief die de nieuwste wedstrijden direct in je mailbox bezorgt, kan via deze link.

Lees ook:

10 ingrediënten die je moet eten om een verkoudheid te voorkomen

3 heerlijke adresjes om dit weekend te proberen

Partner Content

Gesponsorde content