Win een luchtreiniger en afzuigkap in één toestel van Elica t.w.v. € 1.999

De coronacrisis heeft ons bewust gemaakt van het belang van goede ventilatie, maar niet iedereen heeft de ruimte -of zin- om een groot luchtreinigend toestel in huis te halen. Enter de Ikona Maxxi Pure, de afzuigkap en luchtreiniger in één, die je deze maand kan winnen als je meedoet aan onze wedstrijd.

Twee in één

De design afzuigkap van het Italiaanse Elica die we mogen weggeven, verwijdert geuren en dampen tijdens het koken, maar fungeert ook als luchtreiniger om de lucht in huis te zuiveren van allergenen zoals stof, dierenhaar, pollen,… Het toestel maakt hiervoor gebruik van een Combo Pure Filter, een speciale combinatie van HEPA- en koolstoffilters die deeltjes tot 1 micron tegenhoudt. In amper 20 minuten is de lucht in een ruimte van 30m2 volledig gezuiverd. Geen zin in lawaai? Ook daaraan is gedacht: in ‘Super Silent’-modus is de Ikona Maxxi Pure nauwelijks hoorbaar, waardoor hij langdurig op de achtergrond gebruikt kan worden zonder enige lawaaihinder. En nog een laatste voordeel: zijn strakke Italiaans design!

Doe snel mee aan onze wedstrijd

Dit veelzijdig product dat ruimtes verfraait, zuivert en nog verlicht ook, kan het jouwe worden. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is juist antwoorden op onderstaande twee wedstrijdvragen.

Waag hier je kans!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content