Vraag jij jezelf ook af welke verzorgingsproducten optimaal zijn voor je huid? Isabelle Ulenaers zat met dezelfde struggle en maakte net daarom een carrièreswitch en ging zelf op zoek naar natuurlijke skincare producten. En zo werd SELF geboren…een verzorgingslijn met 100% natuurlijke, duurzame en met respect voor het natuurlijke karakter van de huid. De verzorgingsproducten van SELF zitten boordevol vitamines goed voor een langdurige bescherming waarvan je huid weer herstelt en straalt.

Kies gauw jouw favoriet want we geven maar liefst twee verschillende pakketten van SELF weg ter waarde van €116,61 en €85,30! 

Pakket 1: DAY & NIGHT

 1. All Day Dreamer Dagcrème
  Een herstellende en kalmerende dagcrème. De 100% natuurlijke ingrediënten voeden de huid.
 1. All Night Starlight Nachtcrème
  Deze nachtcrème voedt en hydrateert de huid optimaal tijdens de slaap. Ideaal voor de oudere huid en om de eerste rimpeltjes te bestrijden en ’s morgens te ontwaken met een frisse en zijdezachte huid.

Pakket 2: SCRUB ALL THE WAY

 1. Fine Deluxe Bodyscrub
  De unieke samenstelling op basis van zoutmineralen uit de Dode Zee verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden bij ieder gebruik. De plantaardige oliën voeden de huid intensief en geven ze een zijdezachte uitstraling.
 2. Fine Delicate Body Butter
  Deze body butter smelt op de huis en doet ze stralen en zijdezacht aanvullen. De 100% natuurlijke bestanddelen voeden je huid intens en zorgen voor een optimaal herstel en evenwichtige vochtbalans bij ieder gebruik.

Wat kan je winnen?

Maak kans op één van de vier verzorgingspakketten met dag,-en nachtcrème t.w.v. €116,61 euro of één van de vier verzorgingspakketten met bodyscrub en body butter t.w.v. €85,30 om zelf eens uit te testen.

Waag hier je kans!