Win een luxueuze kofferset van Samsonite

Onmisbaar op je volgende citytrip: niét je liefste, wel deze 4-delige kofferset van Samsonite: elegant, sterk en ultralicht, en ongelooflijk praktisch. All you need om straks elke keer first class te reizen. 

De LITE DLX-COLLECTIE van Samsonite straalt tijdloze luxe uit, dankzij het soft-touch materiaal in sobere tinten en de verfijnde, leren hengsels en handvatten. De set is de ideale mix van koffers en tassen, zodat je straks voor elk type reis de geschikte bagage hebt. 

Wat kan je winnen? 

  • Er is de ultieme vakantiekoffer: de LITE CUBE DLX (€ 485); ruim en toch compact en superhandig.
  • De zachte LITE DLX trolley Spinner 55 (€ 299) kan mee op élke city-trip, is ruim genoeg voor een lang weekendje weg en kan ook dienstdoen als handbagage.
  • De LITE DLX DUFFLE 55 (€ 199) is de gedroomde overnight-bag. Elegant en tijdloos, ruim en toch makkelijk om op je schouder te dragen.
  • De LITE DLX BEAUTY CASE (€ 169) zorgt ervoor dat je overal, altijd stralend voor de dag komt. Veel succes en denk straks aan ons als je deze luxeset op de bagageband voorbij ziet komen!

Nog op zoek naar een bestemming voor je volgende reisje? Tips hiervoor vind je in Dé 5 reisbestemmingen van 20165 tips voor een lowcost citytrip of 4 unieke hotels voor een citytrip dichtbij. Voor meer leuke winacties kun je op onze wedstrijdpagina terecht of schrijf je je in op onze nieuwsbrief.

Win een luxueuze kofferset van Samsonite 

Lees ook:

3 x spicy citytrips

Dit zijn de favoriete B&B's van Belgen in Frankrijk

Partner Content

Gesponsorde content