De zomer is nu wel heel dichtbij. Binnenkort liggen we allemaal weer in de zon te genieten en dan is het van hoog belang om goed te smeren. Bescherm jezelf tegen de zon met de dermatologische producten van Eucerin!

De ultieme bescherming voor je huid

Eucerin is niet zomaar een skincare merk. Als expert in zonnebescherming met een bijzondere focus op de gevoelige huid, besteedt Eucerin Sun Protection aandacht aan elk huidtype. De nieuwste toevoeging aan hun zonverzorgingslijn is de Eucerin Sun Pigment Control Fluid SPF50+. Het helpt niet alleen hyperpigmentatie door de zon te voorkomen, maar zijn nieuw gepatenteerd ingrediënt Thiamidol zorgt er ook voor dat die donkere vlekken verminderen. Bij dagelijks gebruik is het een zeer effectief product tegen hyperpigmentatie met klinisch bewezen resultaten.

Wat kan je winnen?

Het zonnebeschermingspakket dat wij samen met Eucerin weggeven heeft voor ieder wat wils:

  • 1 Eucerin KIDS Trigger Spray SPF50+: Het is de ideale bondgenoot om de gevoelige kinderhuid te beschermen. De specifieke spray maakt het bovendien gemakkelijk om de juiste hoeveelheid zonnebescherming aan te brengen.
  • 1 Eucerin Sun Pigment Control SPF50+ : Helpt Hyperpigmentatie te voorkomen en te verminderen.
  • 1 Eucerin Sun Mist SPF50: Het handig verstuivingssysteem laat een snelle, continue verstuiving toe. De ultralichte, transparante textuur trekt snel in en verfrist onmiddellijk. Het is dus onder andere ook geschikt voor sporters.

Eucerin Sun Pigment Control

Eucerin Kids Trigger Spray

Eucerin Sun Mist

 

 

Waag je kans!