Win een prachtige halsketting van Celine Roelens t.w.v. € 1.600

Om de terugkeer van de lente te vieren, verwennen we je graag met een extra feestelijke wedstrijd. Waag je kans en win een prachtige halsketting in roze goud, met diamanten en toermalijn, een unieke creatie van de talentvolle Belgische juwelenontwerpster Celine Roelens, ter waarde van € 1.600.

Over Celine Roelens

Als kind al verzamelde Celine stukjes verloren was in het atelier van haar vader om er juweeltjes van te boetseren. Daar, achter de juwelenzaak van haar ouders in Oudenaarde, ontkiemde haar passie voor goudsmeden en juweelontwerp. Na haar opleiding in Antwerpen liep Celine stage bij buitenlandse ateliers waaronder Roberta Porrati in Italië, sleepte een job bij de Diamantclub in de wacht, en behaalde de diploma’s ‘Certified Diamond Grader’ en ‘Certified Gemologist’ aan de Hoge Raad voor Diamant in Antwerpen. Celine stapte bij in de zaak van haar ouders, maar het bleef kriebelen om een eigen designstudio op te richten. Na een lange zoektocht naar het perfecte pand, opende Celine op 25 mei 2020 haar eigen juwelenzaak in de hippe Henegouwenstraat in Gent.

Over de ‘The Fayline Goldbeetle’-halsketting

Met haar ontwerpen wil Celine de kracht van vrouwen in de verf zetten, en kiest ze resoluut voor kleur. Celine: “Veel mensen denken dat gekleurde edelstenen minderwaardig zijn, terwijl dat helemaal niet waar is. De mooiste gekleurde exemplaren zijn veel kostbaarder en zeldzamer dan diamant.”

Naast maatwerk, creëerde Celine ook een vaste collectie, waaruit we voor deze wedstrijd een halsketting selecteerden uit ‘The Goldbeetle’, een reeks geïnspireerd op de zeldzame, goudkleurige mestkever -de Chrysina Resplendens- die reeds eeuwenlang symbool staat voor wijsheid, respect en bescherming. Elke ‘Lucky Beetle’ van Celine is uniek, en heeft een eigen naam en betekenis. Het zijn als het ware draagbare stukjes kunst, bezet met zorgvuldig uitgekozen kostbare edelstenen zoals tsavoriet, aquamarijn, indigoliet of, in het geval van ‘The Fayline Goldbeetle’: toermalijn. Deze prachtige groene edelsteen wordt omgeven door diamanten, en hangt aan een 42 cm lange halsketting in 18 kt roze goud. De gelukkige die deze halsketting wint, haalt een echt erfstuk in huis, dat van generatie op generatie zal kunnen worden gedragen.

*De winnaar moet de halsketting zelf gaan ophalen in de studio van Celine Roelens in Gent. Het halssnoer kan omgeruild worden voor een zelfde exemplaar bezet met een roze toermalijn. Eventuele aanpassingen aan het halssnoer gebeuren op kosten van de winnaar. De halsketting kan niet omgeruild worden voor een geel of wit gouden exemplaar.

Waag je kans!

Droom je ervan een prachtig juweel als dit te dragen? Doe dan snel mee met onze wedstrijd. Deelnemen kan tot en met 19 april 2021.

Meer wegdromen bij mooie juwelen en accessoires:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content