Verlang jij ook al zo erg naar de zomer? Kan je niet wachten tot je jezelf kan onderdompelen onder de stralende zon? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Maak kans op een onvergetelijke reis voor twee naar Kos met TUI ter waarde van €3800!

Een waar paradijs!

Iedereen die er is geweest, is het erover eens: het Grecotel Kos Imperial Thalasso***** is een prachtig hotel, op en top klasse en een onberispelijke service. Je kan er samen met jouw partner genieten van vijf prachtige zwembaden, een waterparadijs voor jong en oud!

Naast al het waterplezier is het hotel ook nog eens gelegen aan het strand en kan je via een prachtig fietspad naar Kos stad fietsen, met andere woorden: voor elk wat wils! Niet enkel het hotel maar ook de vluchten zijn inbegrepen. Wij bieden je vluchten heen-en-terug met TUI fly. Je hoeft je dus nergens zorgen om te maken.

Wat kan je winnen?

Feeling geeft in samenwerking met TUI een reis voor twee naar KOS t.w.v. 3800 weg. We bieden je vluchten heen-en-terug met TUI fly (transfers tussen hotel en luchthaven en één koffer van 20 kg p.p. inbegrepen) en je verblijft zeven nachten voor twee volwassenen all-in, in het fantastische hotel Grecotel Kos Imperial Thalasso***** (taksen inbegrepen). Samen met jouw partner verblijf je in dit prachtige hotel (afhankelijk van beschikbaarheid) tussen 22/04/18 en 23/10/18 (niet tijdens schoolvakanties).

Let op: de winnaar krijgt een waardebon op naam die ingeruild kan worden bij een TUI shop. Deze is niet inwisselbaar en kan niet overgedragen worden naar andere personen.

Waag hier je kans!