Win een silhouet van Pinko t.w.v. € 1.428

Een elegante en ultravrouwelijke look met Pinko? Doe mee met onze wedstrijd en wie weet is dit kleurrijke silhouet binnenkort van jou.

Pinko, dat staat voor vrouwelijk, sensueel en elegant. Mode voor vrouwen die niet slaafs schreeuwerige hypes volgen, maar vallen voor aparte, kleurrijke en modieuze chic. Net zoals het silhouet dat je kunt winnen, bestaande uit een Gelateira trench, Fodero blouse, Bello 21 pantalon, Invasion zonnebril , Jenny clutch en Sneakers Shine Baby Shine. Grijp je kans hieronder!

Helemaal gek van supervrouwelijke kledij? Neem dan eens een kijkje op 10 romantische designerjurken voor Valentijn of 9 x lovely in lingerie. Hou ook zeker onze wedstrijdpagina in de gaten voor meer winacties of schrijf je in op onze nieuwsbrief die je de nieuwste wedstrijden in je mailbox bezorgt. 

De winnaar/winnares mag het silhouet afhalen in een van de Pinko-boetieks in Antwerpen, Brussel of Knokke. Let op: de look kan verschillen afhankelijk van de beschikbaarheid in de winkels. www.pinko.com

Lees ook:

4 recepten voor dagen zonder vlees

3 x spicy citytrips

Partner Content

Gesponsorde content