“I have enough clothes” said no woman ever. Ben jij een stijlvolle vrouw die op zoek is naar een unieke en verfijnde kleerkast? Dan is vandaag jouw geluksdag, want wij geven een silhouet van STAND t.w.v. €1500 weg!

STAND is een jong Scandi-label dat kwaliteitsvolle stukken aanbiedt tegen vriendelijke prijzen. Erg geliefd zijn leer, suède, wol en kasjmier voor basics waarmee je een trendy en tijdloze capsulegarderobe creëert die nonchy chic koppelt aan simpele en pure elegantie.

Subtle but sophisticated

Voor de lente en zomer van 2018 lanceerde dit label ready-to-wear stukken die toch luxe uitstralen door de gebruikte materialen en de accenten die werden gelegd. Zo staat leer in deze collectie in het middelpunt van de belangstelling, aangevuld met kunstbont en kant. STAND koos voor deze collectie voor de kleuren zwart, helderrood, camel en donkerpaars waarmee ze een stijlvolle look creeëren.

Een blik op hun nieuwe collectie

Lente/zomer 2018

Lente/zomer 2018

Lente/zomer 2018

Lente/zomer 2018

Lente/zomer 2018

Lente/zomer 2018

Wat kan je winnen?

Vul onderstaande wedstrijdvraag in zodat jij deze maand een silhouet van STAND t.w.v. €1500 kan winnen. Wat houdt dit silhouet nu in? Een camel jas, een leren broek en een witte leren top. Veel succes!

Waag hier je kans!