Win een trendy zetel van Sofacompany t.w.v. € 749

Hygge (uitgesproken als ‘huuge’) staat voor knusse gezelligheid. En precies daarin is het Deense Sofacompany al sinds 2012 helemaal thuis. Ze zien de zetel als het hart van elk huis, en geven hem graag vorm in zachte en luxueuze materialen. Net als deze Rose, een sculpturale, organisch gevormde loungezetel die zowel comfortabel als prachtig is. Feeling geeft twee exemplaren weg in het rustgevende Moss Rust, een matte velours, duurzaam, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Misschien ben jij wel een van de twee winnaars?

Kwaliteit voor iedereen

Al bijna 10 jaar staat Sofacompany synoniem voor unieke en betaalbare designmeubels in verschillende stijlen: van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Omdat het bedrijf het volledige proces, van ontwerp over productie tot levering, volledig in eigen handen heeft, sluiten ze overbodige tussenpersonen uit, en maken ze Deens design van hoge kwaliteit toegankelijk voor iedereen. Op hun handige site kun je alle modellen bekijken én zelfs je eigen zetel, fauteuil of poef ontwerpen, van stof tot poten. Wil je toch liever een kijkje nemen in een ‘echte’ winkel? Maak dan gerust een afspraak in de showroom van Sofacompany in Antwerpen.

Wat kan je winnen?

Rose, waarvan wij twee exemplaren mogen weggeven, is een heel bijzondere zetel: een sculpturale blikvanger die tegelijk heerlijk comfortabel zit. Dankzij de afgeronde hoek pas je er met drie personen op, ook al is het officieel een 2,5-zits zetel.

Rose

Rose

Rose

Rose

Rose

Rose

Rose

Rose

Rose

Waag je kans!

Zie jij deze trendy zetel t.w.v. € 749 al in je woonkamer staan? Waag dan snel je kans hieronder!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content